Skip to content

SALES RECRUITMENT Tilburg

Simpele tactiek bij sales recruitment Tilburg

Zoekt u een sales recruitmentbureau in Tilburg en omstreken dat recht op zijn doel afgaat? Dan moet u absoluut bij Talentscoutz zijn. Onze tactiek is eigenlijk heel simpel. Wij verzorgen voor u als klant de optimale transfer. We werken hierbij als recruiter in Tilburg en omstreken functiegespecialiseerd. Ook kunt u branche overschrijdend een beroep op ons doen. Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven, maar we werken door heel Nederland.

Specialistisch sales recruitment bureau Tilburg nodig?

Wilt u een bepaald specialisme bij het sales recruitment Tilburg en omgeving? Talentscoutz heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van salestalent in de meest uiteenlopende branches. Als u zich afvraagt of wij ook voor u een optimale transfer kunnen realiseren, neem dan contact met ons op. We staan altijd open voor vragen. Zowel telefonisch of tijdens een bezoek aan ons kantoor in Eindhoven bespreken we de mogelijkheden. U kunt ook contact met ons opnemen door middel van het formulier dat u vindt op onze website. Heeft u dit verzonden, dan kunt u zo spoedig mogelijk een bericht van ons verwachten.

Werving en selectie of executive search bij sales recruitmentbureau Tilburg

Onze klanten bepalen zelf of ze bij ons sales recruitment bureau in Tilburg en omstreken onze dienst aannemen door middel van werving en selectie of executive search. Wij werken te allen tijde op basis van no cure no pay. Kiest u voor werving en selectie dan gaan wij in de markt en in ons ruime aanbod op zoek naar drie toptalenten. Deze komen bij u langs voor een gesprek. Heeft u een voorkeur voor executive search dan scouten wij op het absolute toptalent voor het sales recruitment. We zijn hierbij zeer kritisch en garanderen u een kandidaat met veel ambities en capaciteiten.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact