Skip to content

Partnerships

Om te kunnen waarborgen dat talenten en teams optimaal gaan renderen hebben wij als Talentskillz gekozen voor de samenwerking met een aantal hoogwaardige partners, die elk hun eigen specialisme waarborgen.  aangegaan met meerdere clubs met elk een eigen specialisme. Het gaat hier om partners die eenzelfde passie hebben voor sport en talent als wij.

Zo hebben wij de handen ineen geslagen met IC}U, ontwikkelaar van Human Profiling® en Business Profiling®, Volmoed Coaching, en Sanne van Paassen ‘Coaching voor Winnaars’. Samen met deze partners en u als opdrachtgever richten wij op maat trajecten voor u in, waarbij Talentskillz handig functioneert als één aanspreekpunt.

Waarom hebben wij voor de samenwerking gekozen met deze specialisten?

Bij Talentscoutz streven we alleen naar het hoogst haalbare, en willen we uniek en vernieuwend zijn binnen onze branche. Onze partners zijn gezien deze ambitie de perfecte partners.

Voor meer informatie over onze partners kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen, ook vindt u meer informatie door te klikken op de logo’s.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact