Skip to content

Partnership

Om te kunnen waarborgen dat talent optimaal gaat renderen zijn wij als Talentscoutz een partnership aangegaan met IC}U, ontwikkelaar van Human Profiling® en Business Profiling®, van waaruit wij ons gaan richten op Talentskillz Development. Oftewel de ontwikkeling van talent binnen uw organisatie. Elk talent krijgt de kans om via een speciaal traject zijn of haar talent verder te ontwikkelen wat in lijn ligt met uw wensen, specialistisch en op maat voor de opdrachtgever. Hoe we dit inrichten? Dat bepalen we samen, waarbij wij uw club als geen ander kennen en een advies op maat kunnen geven!

Waarom hebben wij voor de samenwerking gekozen met IC}U?

Bij Talentscoutz streven we alleen naar het hoogst haalbare, en willen we uniek en vernieuwend zijn binnen onze branche. IC}U, is gezien deze ambitie de perfecte partner. Als gerenommeerde en vooruitstrevende trainingsorganisatie hebben zij als geen ander de mentaliteit om het optimale te halen uit talent. Door middel van een unieke ontwikkelde trainingsmethode, heeft IC}U bewezen 65% meer informatie te achterhalen in een korter tijdsbestek en dit toe te kunnen passen op de ontwikkeling van talent. De methode Human Profiling® is dan ook wereldwijd bewezen en gepatenteerd. De methode is specifiek gericht op de vertaalslag richting functiegerichte trainingen voor Sales, Management, HR & Inkoop. IC}U is een erkende topclub in diverse branches en specialiseert zich door altijd 100% maatwerk te bieden aan de klant. Daarnaast zijn de hoog aangeschreven trainers van IC}U, door hun jarenlange ervaring, sparringpartners op niveau voor directie en management, zodat zij de behoefte in uw organisatie herkennen en dit toe weten te passen op de ontwikkeling van talent. 

Meer te weten komen over IC}U en onze samenwerking? Neem vrijblijvend contact op via 040-787 33 27 en wij vertellen u graag meer!

www.icunl.com

 

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact