Skip to content

Werving & selectie

Als werving- en selectiebureau richten wij ons op talenten met een specialisatie in sales en/of management. Branche overschrijdend en functiegespecialiseerd. Wij richten ons specifiek op toptalenten die behoefte hebben aan een vervolgstap in hun carrière en daarin een bewuste keuze maken voor een nieuwe werkgever. We denken hierbij bijvoorbeeld aan bijzondere specialisten en veelbelovende leiders met de potentie om door te groeien naar prestigieuze sales- en management posities.

Ons netwerk van toptalent

Ons oog voor talent, ondersteuning, persoonlijke begeleiding en zicht op loopbaanontwikkeling maakt dat organisaties zich graag aansluiten bij ons ‘netwerk van toptalent’ dat voor hen gescout is op dat specifieke talent: Talentscoutz!

Stel een organisatie is op zoek naar een resultaatgerichte accountmanager, in de sport te vergelijken met een goed scorende spits. Vervolgens zullen wij zorg dragen voor de werving en selectie en bieden wij de beste talenten voor die spitspositie aan bij de diverse geïnteresseerde clubs.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales- en managementtalenten.

Volg ons

Contact

  • Talentscoutz
  • Raiffeisenstraat 11
  • 5611 CH Eindhoven
  • T: 040 – 787 33 27