Coaches

IC}U

Om te kunnen waarborgen dat talent optimaal gaat renderen zijn wij als Talentscoutz een partnership aangegaan met IC}U, ontwikkelaar van Human Profiling® en Business Profiling®, van waaruit wij ons gaan richten op Talentskillz Development. Oftewel de ontwikkeling van talent binnen uw organisatie. Elk talent krijgt de kans om via een speciaal traject zijn of haar talent verder te ontwikkelen wat in lijn ligt met uw wensen, specialistisch en op maat voor de opdrachtgever. Hoe we dit inrichten? Dat bepalen we samen, waarbij wij uw club als geen ander kennen en een advies op maat kunnen geven!

Waarom hebben wij voor de samenwerking gekozen met IC}U?

Bij Talentscoutz streven we alleen naar het hoogst haalbare, en willen we uniek en vernieuwend zijn binnen onze branche. IC}U, is gezien deze ambitie de perfecte partner. Als gerenommeerde en vooruitstrevende trainingsorganisatie hebben zij als geen ander de mentaliteit om het optimale te halen uit talent. Door middel van een unieke ontwikkelde trainingsmethode, heeft IC}U bewezen 65% meer informatie te achterhalen in een korter tijdsbestek en dit toe te kunnen passen op de ontwikkeling van talent. De methode Human Profiling® is dan ook wereldwijd bewezen en gepatenteerd. De methode is specifiek gericht op de vertaalslag richting functiegerichte trainingen voor Sales, Management, HR & Inkoop. IC}U is een erkende topclub in diverse branches en specialiseert zich door altijd 100% maatwerk te bieden aan de klant. Daarnaast zijn de hoog aangeschreven trainers van IC}U, door hun jarenlange ervaring, sparringpartners op niveau voor directie en management, zodat zij de behoefte in uw organisatie herkennen en dit toe weten te passen op de ontwikkeling van talent. 

Meer te weten komen over IC}U en onze samenwerking? Neem vrijblijvend contact op via 040-787 33 27 en wij vertellen u graag meer!

 

www.icunl.com

Volmoed Coaching

Een ander belangrijk onderdeel waarop bedrijven zich willen verbeteren is de samenwerking tussen mensen, op teamniveau of zelfs organisatiebreed. Met onze partner van Volmoed coaching focussen we niet alleen op de individuele prestaties maar stimuleren we juist ook het samenwerkingsproces met compleet ingerichte team coaching programma’s waarbij het team het vertrouwen krijgt om zelf belemmeringen te vinden, te benoemen en te transformeren. Teams gaan samen met Volmoed de uitdagingen aan waarbij de vragen als ‘waar wil je heen’, ‘welke keuzes maak je daarbij’ en ‘welke verantwoordelijkheid neem je?’  centraal staan. Ook communicatie is hierin een zeer belangrijk onderdeel.

Volmoed is ook zeer goed in staat om trainingen/ coaching trajecten aan te bieden waarbij het talent op zoek gaat naar zijn eigen mentale uitdagingen en deze leert te overwinnen met zowel individuele- als performance coaching. Onder persoonlijke begeleiding van Jelle Bijnen (oud Honkbal professional) stelt de kandidaat een specifiek doel en werken ze samen om het vraagstuk onder ogen te zien waardoor het talent in staat is om verandering in te zetten en de transitie vol moed duurzaam te maken.

      –       Individuele Coaching

      –       Team Coaching

      –       Performance Coaching

‘Echtheid staat bij mij voorop. Want juist in de authenticiteit van mensen en organisaties, ontdek je het potentieel.

Jelle Bijnen van Volmoed Coaching

 

www.volmoedcoaching.nl

Coaching voor winnaars

Ondernemen is topsport en om topsport te bedrijven is een topsportmentaliteit nodig. Dit weet Sanne van Paassen als geen ander. Voormalig top-veldrijdster Sanne Paassen helpt talenten en teams om het beste naar boven te halen uit de mogelijkheden die er liggen. Dit doet ze als 1 op 1 coach en als groepscoach waarbij ze hele organisatie doorlicht. Oftewel, coaching voor winnaars; ondernemers, business leaders, teams en topsporters!

Het is haar missie om ambitieuze mensen te helpen om zakelijk meer te winnen zonder privé te verliezen. Met de 1 op 1 trainingen traint Sanne talenten om zich te focussen op wat ze echt willen en een mindset te creëren om hun doelen te bereiken. Ze neemt haar ervaring uit de topsport mee om talenten in het bedrijfsleven te helpen om door hub barrières heen te breken en het maximale uit hun carrière te halen.

Als groepscoach is Sanne ultiem in staat om vanuit haar energie, teams te bewegen naar hun doelen. Duidelijke communicatie, samenwerking op topsportniveau en de wil om te winnen, dat is wat zij te weeg kan brengen in de organisatie.

 

www.sannevanpaassen.nl