Coaches

IC}U

Om te kunnen waarborgen dat talent optimaal gaat renderen zijn wij als Talentscoutz een partnership aangegaan met IC}U, ontwikkelaar van Human Profiling® en Business Profiling®, van waaruit wij ons gaan richten op Talentskillz Development. Oftewel de ontwikkeling van talent binnen uw organisatie. Elk talent krijgt de kans om via een speciaal traject zijn of haar talent verder te ontwikkelen wat in lijn ligt met uw wensen, specialistisch en op maat voor de opdrachtgever. Hoe we dit inrichten? Dat bepalen we samen, waarbij wij uw club als geen ander kennen en een advies op maat kunnen geven!

Waarom hebben wij voor de samenwerking gekozen met IC}U?

Bij Talentscoutz streven we alleen naar het hoogst haalbare, en willen we uniek en vernieuwend zijn binnen onze branche. IC}U, is gezien deze ambitie de perfecte partner. Als gerenommeerde en vooruitstrevende trainingsorganisatie hebben zij als geen ander de mentaliteit om het optimale te halen uit talent. Door middel van een unieke ontwikkelde trainingsmethode, heeft IC}U bewezen 65% meer informatie te achterhalen in een korter tijdsbestek en dit toe te kunnen passen op de ontwikkeling van talent. De methode Human Profiling® is dan ook wereldwijd bewezen en gepatenteerd. De methode is specifiek gericht op de vertaalslag richting functiegerichte trainingen voor Sales, Management, HR & Inkoop. IC}U is een erkende topclub in diverse branches en specialiseert zich door altijd 100% maatwerk te bieden aan de klant. Daarnaast zijn de hoog aangeschreven trainers van IC}U, door hun jarenlange ervaring, sparringpartners op niveau voor directie en management, zodat zij de behoefte in uw organisatie herkennen en dit toe weten te passen op de ontwikkeling van talent. 

Meer te weten komen over IC}U en onze samenwerking? Neem vrijblijvend contact op via 040-787 33 27 en wij vertellen u graag meer!

 

www.icunl.com

VEMAT
Management
Advies & Training

“Als ik uw product kan ervaren of beleven, dan kan ik het verkopen. Zodra ik er gevoel bij heb, weet ik wat ik moet doen.” Frank van Engelen, eigenaar / directeur van VEMAT

Van Engelen Management, Advies en Training timmert inmiddels al ruim 15 jaar aan de weg met het verbeteren van skills en het versterken van teams van zowel kleine MKB bedrijven als gerenommeerde multinationals. Hierbij spelen een tomeloze passie en een ‘will to win’ nog altijd een omvangrijke rol, die aanstekelijk werkt voor iedereen die ermee in aanraking komt! 

Sales is topsport, dat weet iedereen in onze business. Maar iedereen weet ook dat je véél moet trainen om de top te kunnen bereiken.

Echter, de ene business is de andere niet. En ieder mens is anders, met ieder zijn eigen individuele talenten, eigenschappen en unieke karakter. Daarom worden al onze trainingen altijd op maat samengesteld voor jouw organisatie. En minstens zo belangrijk, met het oog op de doelgroep van je bedrijf. Want in beide gevallen draait het om échte mensen. 

Of het nu gaat om trainees of om gepokt en gemazelde directieleden, met de juiste mindset kun je iedereen, en iedere organisatie, laten groeien. Je moet alleen wél willen. Diep van binnen moet je het voelen. Anders heeft het geen zin. Dankzij onze tomeloze passie en onuitputbare bevlogenheid laten we keer op keer opnieuw opdrachtgevers groeien door middel van trainingen, adviestrajecten of interim management. 

Dat we kunnen zeggen dat we uitblinken in wat we doen, hebben we te danken aan het blinde vertrouwen dat onze relaties in ons hebben. Zowel toen we begonnen, als nu. We zijn ervan overtuigd dat ons streven om een persoonlijke band op te bouwen met iedereen voor wie we aan de slag gaan, hieraan ten grondslag ligt. 

 

www.vemat.nl

Volmoed Coaching

Een ander belangrijk onderdeel waarop bedrijven zich willen verbeteren is de samenwerking tussen mensen, op teamniveau of zelfs organisatiebreed. Met onze partner van Volmoed coaching focussen we niet alleen op de individuele prestaties maar stimuleren we juist ook het samenwerkingsproces met compleet ingerichte team coaching programma’s waarbij het team het vertrouwen krijgt om zelf belemmeringen te vinden, te benoemen en te transformeren. Teams gaan samen met Volmoed de uitdagingen aan waarbij de vragen als ‘waar wil je heen’, ‘welke keuzes maak je daarbij’ en ‘welke verantwoordelijkheid neem je?’  centraal staan. Ook communicatie is hierin een zeer belangrijk onderdeel.

Volmoed is ook zeer goed in staat om trainingen/ coaching trajecten aan te bieden waarbij het talent op zoek gaat naar zijn eigen mentale uitdagingen en deze leert te overwinnen met zowel individuele- als performance coaching. Onder persoonlijke begeleiding van Jelle Bijnen (oud Honkbal professional) stelt de kandidaat een specifiek doel en werken ze samen om het vraagstuk onder ogen te zien waardoor het talent in staat is om verandering in te zetten en de transitie vol moed duurzaam te maken.

      –       Individuele Coaching

      –       Team Coaching

      –       Performance Coaching

‘Echtheid staat bij mij voorop. Want juist in de authenticiteit van mensen en organisaties, ontdek je het potentieel.

Jelle Bijnen van Volmoed Coaching

 

www.volmoedcoaching.nl

Coaching voor winnaars

Ondernemen is topsport en om topsport te bedrijven is een topsportmentaliteit nodig. Dit weet Sanne van Paassen als geen ander. Voormalig top-veldrijdster Sanne Paassen helpt talenten en teams om het beste naar boven te halen uit de mogelijkheden die er liggen. Dit doet ze als 1 op 1 coach en als groepscoach waarbij ze hele organisatie doorlicht. Oftewel, coaching voor winnaars; ondernemers, business leaders, teams en topsporters!

Het is haar missie om ambitieuze mensen te helpen om zakelijk meer te winnen zonder privé te verliezen. Met de 1 op 1 trainingen traint Sanne talenten om zich te focussen op wat ze echt willen en een mindset te creëren om hun doelen te bereiken. Ze neemt haar ervaring uit de topsport mee om talenten in het bedrijfsleven te helpen om door hub barrières heen te breken en het maximale uit hun carrière te halen.

Als groepscoach is Sanne ultiem in staat om vanuit haar energie, teams te bewegen naar hun doelen. Duidelijke communicatie, samenwerking op topsportniveau en de wil om te winnen, dat is wat zij te weeg kan brengen in de organisatie.

 

www.sannevanpaassen.nl