Skip to content

Talentskillz Development

Gericht op de groei en het doorontwikkelen van individueel talent en/of teams binnen uw organisatie. Aan de hand van hoogwaardige trainingen op niveau, toegepast op de wensen en behoeften van uw club. Met uiteindelijk een sterke verbetering van o.a. rendement!

Sinds de oprichting van Talentscoutz in 2010 staan wij bekend als specialistische club die de juiste talenten op het gebied van Sales & Management verbindt aan uw organisatie. Het vinden van het juiste talent is door onze expertise geen probleem, en hiermee zijn wij u dan ook graag van dienst. Uw organisatie leren kennen en potentiële talenten hiervoor enthousiasmeren is daarbij onze kracht.

Naast het verbinden van de juiste talenten aan clubs merken ook wij dat juist het ontwikkelen en binden van talenten/teams een steeds belangrijkere rol heeft ingenomen in de professionalisering van organisaties.

Doordat wij in het gehele proces kort op de bal zitten en nauw in verbinding staan met de clubs waarvoor wij werken, vangen we als Scout veel geluiden op met betrekking tot zaken waarin clubs zich zouden willen verbeteren of mogelijkheden zien om ontwikkelingen door te maken.

Dit was voor ons dé reden om Talentskillz in de markt te zetten; meer willen zijn dan specialist op het gebied van Executive Search en onze opdrachtgevers juist kunnen ondersteunen in het ontwikkelen van talenten/teams of de gehele organisatie.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact