Skip to content

ONZE didACTIEK

Het is aan het talent om zich te laten gelden binnen de club en aan te tonen dat hij/zij het juiste talent is ter versterking. De Scoutz hebben hierop invloed aan de voorkant door de vele gesprekken en analyses. Ook heeft het talent zich in positieve zin laten gelden tijdens de proefperiode.

Maar hoe zijn we als Scoutz nu het verlengstuk richting de organisatie? Zodat we er samen met het talent of een team voor kunnen zorgen dat er een sterke ontwikkeling plaatsvindt en de mensen binnen de organisatie optimaal renderen. Als Talentscoutz zijn we er niet alleen voor u als klant om u volledig te ontzorgen, maar willen wij u juist versterken.

Zodoende kijken wij als Talentskillz naar specialistische coachings- en trainingsprogramma’s om uw talent(en) en teams zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Samen met u kiezen we voor het ontwikkelen van talent op individueel niveau, op teamniveau, of organisatie breed. Hierbij kunt u denken aan Team coaching, Performance Coaching, In-Company trajecten of losse sales- en management trainingen zoals Telefonisch Verkoop, New Business Sales, Proactief Netwerken etc, maar ook totaalpaketten.

Hoe we dit inrichten? Dat bepalen we samen met u als opdrachtgever, waarbij wij uw club als geen ander kennen en een advies op maat kunnen geven!

Interesse in een traject op maat? Neem vrijblijvend contact op met Talentskillz via 040-787 3327 om de mogelijkheden te bespreken.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact