Skip to content

ONZE didACTIEK

Het is aan het talent om zich te laten gelden binnen de club en aan te tonen dat hij/zij het juiste talent is ter versterking. De Scoutz hebben hierop invloed aan de voorkant door de vele gesprekken en analyses. Ook heeft het talent zich in positieve zin laten gelden tijdens de proefperiode.

Maar hoe zijn we als Scoutz nu het verlengstuk richting de organisatie? Zodat we er samen met het talent voor kunnen zorgen dat er een sterke ontwikkeling plaatsvindt en het talent optimaal rendeert. Als Talentscoutz zijn we er niet alleen voor u als klant om u volledig te ontzorgen, maar willen wij u juist versterken.

We hebben gemerkt dat het trainen van talent in de proefperiode van ondergeschikt belang is, simpelweg omdat er teveel op de kandidaat af komt. Van belang is om het talent eerst te laten wennen aan de gemaakte transfer en te laten acclimatiseren binnen de nieuwe club. Het speelveld herkennen en kennis opdoen van de materie waar het binnen de club om draait is essentieel.

Na de proefperiode zetten wij met u als club een specialistisch trainingsprogramma in om uw talent(en) zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen. Samen met u kiezen we voor het ontwikkelen van een specifiek talent, het gehele team, een In-Company traject waarbij het teambelang ook verder ontwikkelt of alleen het talent in een Open Training. Hierbij kunt u denken aan losse sales- en management trainingen zoals Telefonisch Verkoop, New Business Sales, Proactief Netwerken etc, maar ook totaalpaketten.

Vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord via 040-787 33 27.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact