Executive search

Bij executive search gaat het om maatwerk, vertrouwen en vertrouwelijkheid. Elke opdracht wordt door ons strikt vertrouwelijk en op het allerhoogste niveau behandeld. Als executive search bureau voor sales, management, (werktuig)bouw en techniek zoeken wij het juiste talent voor de juiste plek.

Neem als voorbeeld het vakgebied sales en stel dat uw organisatie op zoek is naar een resultaatgerichte accountmanager. In de sport te vergelijken met een goed scorende spits, bijvoorbeeld Ruud van Nistelrooy. Ruud staat echter bij een andere club in de spits, maar wij weten door ons uitgebreide netwerk dat een type Ruud van Nistelrooy ook bij andere clubs te vinden is en of hij of zij openstaat voor een mooie transfer. Wij zetten ons vervolgens maximaal in om die goed scorende spits het komende seizoen bij u in de voorhoede te laten spelen, mede succesvol door onze unieke manier van benadering door onze specialistische werkwijze.

Op deze manier komt specifiek gevraagd talent dankzij ons executive search bureau op de juiste plaats terecht in sales-, management-, (werktuig)bouwkundige- en technische functies, wat resulteert in nog meer doelpunten voor zowel de spits als de club.