Skip to content

Talentskillz Development

Gericht op de groei en het doorontwikkelen van talent binnen uw organisatie. Aan de hand van hoogwaardige trainingen op niveau, toegepast op de wensen en behoeften van uw club. Met uiteindelijk een sterke verbetering van rendement!

Sinds de oprichting van Talentscoutz in 2010 staan wij bekend als specialistische club die de juiste talenten op het gebied van Sales & Management verbindt aan uw organisatie. Het vinden van het juiste talent is door onze expertise geen probleem, en hiermee zijn wij u dan ook graag van dienst. Uw organisatie leren kennen en potentiële talenten hiervoor enthousiasmeren is daarbij onze kracht.

Voor ons een spel aan de voorkant, met een succesvolle transfer van het juiste talent als resultaat. Een mooi en waardevol resultaat. Echter, begint hier natuurlijk de samenwerking tussen het talent en de club, oftewel the game is on! Hoe zorg je er voor dat dit talent zich verder ontwikkelt binnen uw bedrijf, gefocust blijft en blijft renderen?

Een probleemstelling waar clubs zelfs bij een transfer van het juiste talent nogal eens tegen aan lopen. De Scout selecteert het juiste talent, welke in het elftal geplaatst wordt en zijn weg vindt binnen de organisatie. Toch ontwikkelt het ene talent zich sneller dan het ander en rendeert de een beter dan de ander.

Vaak doorlopen talenten een proefperiode zonder enige problemen. Ze kijken mee op andere afdelingen, worden meegenomen in diverse processen, spreken veel collega’s, doen veel productkennis op etc. Die een of twee maanden vliegen voorbij. En daarna…?

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact