Skip to content

detachering

Detachering is topsport. De juiste talenten binnen (werktuig)bouw en techniek op de juiste plek, bij de juiste club, dat is waar het ons als Talentscoutz om draait.

Specifiek kijkend naar de ambitie van het talent en de persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling die daar bij komt kijken. Daarom staan wij als opdrachtgever in de startblokken om jou als talent voor een korte of langere periode aan het werk te laten gaan bij één van onze klanten. Talentscoutz beschikt over een team van ervaren consultants binnen de (werktuig)bouw en techniek, waardoor we kunnen acteren als sparringpartner op niveau en jou zodoende optimaal kunnen adviseren. Jij wilt toch ook graag dat jouw carrière de boost krijgt die je zoekt?!

Samen zullen wij jou door middel van persoonlijke begeleiding en coaching on the job voorzien van de handvaten die jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Zo proberen we samen het maximale te halen uit jouw carrière!

Heb je uiteindelijk na een tijdelijk dienstverband dé club gevonden waar jij je thuis voelt en waar je je graag aan wilt committeren? Voor ons geen probleem, je kunt vast in dienst treden bij één van deze mooie clubs en je zo definitief in de kijker spelen.

Kortom; de ideale manier om je nieuwe club te vinden voor de lange termijn!

Benieuwd wat wij als Talentscoutz kunnen betekenen voor jou als talent of als opdrachtgever?

Neem dan contact op met 040-787 33 27 en vraag naar onze Scoutz, die graag advies geven over de mogelijkheden.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact