Skip to content

SALES RECRUITMENT EIndhoven

Optimale transfer bij sales recruitment Eindhoven

U zoekt een sales recruitmentbureau Eindhoven? Dan bent u bij Talentscoutz aan het juiste adres. Het verzorgen van een optimale transfer is onze passie. We werken hierbij functiegespecialiseerd en branche overschrijdend. Onze recruiters zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van sales talenten. Wij doen dit voor de meest uiteenlopende branches. Twijfelt u of wij voor u de ideale recruiter kunnen zijn? Neem dan gewoon even contact met ons op. Al na een eerste gesprek kunnen we aangeven wat wij voor u kunnen betekenen.

Werving en selectie bij sales recruitment bureau Eindhoven

Bij ons sales recruitment Eindhoven gaan we resultaatgericht te werk. Onze klanten kiezen zelf of ze ons voor een werving en selectie opdracht of voor een executive search in dienst nemen. Als u ons kiest als uw partner in de bemiddeling, zult u merken dat wij altijd recht op ons doel afgaan. Bij werving en selectie proberen we altijd de drie beste talenten te scouten uit de markt. Uiteraard heeft iedere kandidaat weer zo zijn eigen sterke kanten en competenties. Deze drie proberen we allemaal bij u als klant op gesprek te laten komen. De werving en selectie is dan al door ons gedaan en u houdt de drie beste kandidaten over. Aan de voorkant zijn wij altijd uitermate kritisch. De beste mensen scouten heeft onze grote passie.

Executive search bij sales recruitmentbureau Eindhoven

Ons sales recruitment bureau Eindhoven en omstreken kan u ook van dienst zijn met executive search. Dit werkt iets anders dan de werving en selectie. U kunt uiteraard zelf uw voorkeur uitspreken. Bij executive search zoeken we naar het absolute toptalent. Deze kandidaten voldoen volkomen aan het gewenste profiel. Dankzij onze expertise, onze ervaring en ons brede netwerk zijn wij zeer gedreven en bedreven in het vinden van deze mensen. De juiste persoon voor de job. Bij beide mogelijkheden is het uiteindelijke doel natuurlijk een transfer. Een tevreden klant en een tevreden kandidaat. Deze twee winnen bij ons altijd. Wij zijn er voor de juiste plek voor de juiste persoon.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact