Skip to content

SALES RECRUITMENT Den Bosch

Transfer is uiteindelijke doel van sales recruitment Den Bosch

Ons sales recruitmentbureau in Den Bosch en omstreken doet er alles aan om tot een optimale transfer te komen. Zoekt u een wervingsbureau? Heeft u een voorkeur voor executive search? Bij Talentscoutz is beide mogelijk. Wij hebben ons recruitment in Den Bosch en omgeving zo ingericht dat u als klant de mogelijkheid heeft om te kiezen. Zoeken wij de toptalent via werving en selectie of door middel van executive search? De keus is aan u. Wilt u eerst meer informatie over deze verschillende werkwijzen, neem dan contact met ons op. Graag vertellen wij u hierover meer. Op onze website is overigens ook meer informatie te vinden. Ook in het filmpje dat u op de site vindt worden deze tactieken helder en duidelijk uiteengezet.

Ons sales recruitment bureau Den Bosch werkt op basis van no cure no pay

Bij ons sales recruitment Den Bosch is no cure no pay het uitgangspunt. Wij doen er alles aan om de juiste plek te vinden voor de juiste persoon. En het is onze grote passie om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Uiteindelijk blijven er bij ons altijd twee grote winnaars over. Dat zijn de klant en de kandidaat. Wij werken onafhankelijk en vinden een vertrouwensrelatie belangrijk.

Resultaatgerichte manier van werken bij sales recruitmentbureau Den Bosch

Zoekt u een sales recruitment bureau in Den Bosch en omstreken dat zonder omwegen recht op het doel afgaat? Dan zit u bij Talentscoutz helemaal goed. Na een uitgebreide inventarisatiefase scouten we op specifieke eigenschappen en competenties. Zo vinden we de talenten die passen in uw bedrijf. Daarom is het voor ons uiterst belangrijk om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van uw wensen en cultuur. We houden van een klantgerichte benadering en nemen de werving en selectie echt voor 100% van u over. We werven kandidaten voor de aanvragen die u als klant bij ons neerlegt. Wij voeren de eerste sollicitatiegesprekken, zodat u alleen te maken krijgt met de absolute toptalenten. Op deze manier zijn wij de ideale recruiter in Den Bosch en omstreken.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact