Skip to content

Recruiter Eindhoven

Onze tactiek is simpel: het verzorgen van de optimale transfer! Daarbij werken wij als recruiter in Eindhoven branche overschrijdend en functiegespecialiseerd. Dit houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in het bemiddelen van sales- en managementtalent in de meest uiteenlopende branches. Ons recruitment in Eindhoven is zo ingericht dat onze klanten de mogelijkheid hebben om onze talenten middels een werving & selectie opdracht in dienst te nemen of door middel van executive search. Wij werken als recruiter in Eindhoven te allen tijde op basis van no cure no pay.

Recruitment Eindhoven

Wij hebben ons recruitment in Eindhoven zo ingericht dat we resultaatgericht te werk gaan op de specifieke eigenschappen en competenties van talenten die uiteraard exact aansluiten bij de cultuur en wensen van onze klanten. Ons recruitment Eindhoven is klantgericht en wij nemen de werving en selectie echt uit handen van onze klanten. Dat betekend dat we puur voor de aanvragen die onze klanten bij ons neerleggen de kandidaten werven en selecteren en de eerste sollicitatiegesprekken voeren zodat onze klanten exclusiviteit genieten van de kandidaten die we bij hen voorstellen. Dat maakt ons dé recruiter Eindhoven!

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact