Skip to content

ACCOUNTMANAGER Tilburg

Werving en selectie voor accountmanager Tilburg

Voor het vervullen van de vacature accountmanager Tilburg, moet u bij Talentscoutz zijn. Ook als u een vacature op dit gebied zoekt, zijn wij de ideale partner. Talentscoutz werkt functiegespecialiseerd en branche overschrijdend. We maken gebruik van executive search en van werving en selectie. Ons bureau richt zich op talenten met een specialisatie in sales en management. Ook een combinatie van beiden is mogelijk. Graag richten we ons vooral op talenten die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière. Weten wij dat mensen bewust op zoek zijn naar een nieuwe werkgever, dan houden wij onze ogen en oren open. Dit zijn de mensen die wij werven en selecteren.

Specialist nodig voor vacature accountmanager Tilburg en omstreken?

Heeft u een specialist nodig in het kader van een vacature voor accountmanager op vacaturebank Tilburg? Dan moet u bij Talentscoutz zijn. Constant scouten wij voor specialisten in hun vakgebied. U kunt hierbij ook denken aan veelbelovende leiders die potentie hebben om door te groeien naar bijvoorbeeld een management positie. Maak zeker gebruik van ons grote netwerk en ons ruime aanbod. Zowel klant als kandidaat zijn bij ons de uiteindelijke winnaars. Wij hanteren altijd het no cure no pay systeem. Dankzij ons oog voor talent vinden wij al snel de juiste persoon voor de juiste plek. Onze persoonlijke begeleiding en ons zicht op loopbaanontwikkelingen maakt ons tot een onmisbare partner. Neem vandaag nog contact op met Talentscoutz.

Op zoek naar accountmanager via vacaturebank Tilburg en omstreken?

Een toptalent nodig als accountmanager Tilburg? Wij scouten voor specifiek talent. U zoekt een resultaatgerichte accountmanager? Deze vergelijken wij dan graag met een goed scorende spits. Zoals u ziet, gebruiken wij graag de sport als metafoor. Hebben wij de juiste kandidaten gevonden, dan dragen wij ook verder zorg voor de werving en selectie. Alleen de beste talenten bieden wij tenslotte aan. U mag ons bellen of mailen als u meer wilt weten over onze unieke manier van werken. Maak ook gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact