Skip to content

Winnaar FD Gazellen 2018

Winnaar FD Gazellen 2018

Talentscoutz mag zich dit jaar winnaar van de FD Gazellen 2018 noemen. Deze prestigieuze ondernemersprijs, uitgereikt door het Financieel Dagblad, is gericht op ondernemingen die de afgelopen drie jaar minimaal 20% in omzet gegroeid zijn en die het laatste jaar met winst afgesloten hebben.

De topsportmentaliteit waarmee Talentscoutz in de wedstrijd zit zorg ervoor dat zowel onze klantrelaties als onze talenten altijd de beste inzet van ons krijgen. Winnen doe je door te scoren en dat is in 2018 gelukt!

Naast dat wij ontzettend trots zijn op het eigen bedrijf en onze werknemers, mogen wij ons gelukkig prijzen met de vele klantrelaties die zich dit jaar ook winnaars van de FD Gazellen 2018 mogen noemen. Proficiat!

Wat ligt er voor ons in de toekomst? Topsport is doorzetten, Talentscoutz staat met een mooie voorsprong in de tweede helft en met nog twee maanden te gaan ziet de kans op een overwinning in 2018 er zeer groot uit. Dit zal een boost geven aan de motivatie en inspiratie van het basiselftal om ook van 2019 een topjaar te maken.

Wij zijn trots.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact