Skip to content

WERVING EN SELECTIE Tilburg

Specialisatie op gebied van management en sales bij werving en selectie Tilburg en omgeving

Ons werving en selectiebureau in Tilburg en omstreken richt zich op talenten met specialisaties in management en/of sales. Graag richten we ons juist op die kandidaten die bewust op zoek zijn naar een nieuwe werkgever. Dit houdt bij toptalenten in dat ze een vervolgstap in hun carrière willen maken. Deze mensen zoeken wij bij onze werving en selectie.

Deskundig en ervaren werving en selectiebureau Tilburg en omgeving

Zoekt u werving selectiebureaus in Tilburg en omstreken die doen wat ze beloven, neem dan contact op met Talentscoutz. Zoekt u bijzondere specialisten voor uw bedrijf? Heeft u graag mensen die de potentie in zich hebben voor een leidinggevende functie? Wij werken functiegespecialiseerd en branche overschrijdend. Heeft u op sales- en managementgebied vacatures? Wij zijn er voor de werving en de selectie. No cure no pay is bij ons overigens niet meer dan vanzelfsprekend.

Oog voor talent is onmisbaar voor werving selectiebureaus Tilburg en omstreken

Talentscoutz kan bij de werving en selectie Tilburg en omgeving vertrouwen op haar oog voor talent. Deze passie en ervaring heeft ons al veel topkandidaten opgeleverd. We doen er alles aan om u als klant de uiteindelijke winnaar te laten zijn. Zoekt u ook naar specifiek talent? Dan moet u bij Talentscoutz zijn. We zoeken, net als scouts in de voetbalwereld, naar de beste speler op de beste plek. We werven en selecteren de drie beste kandidaten en deze komen bij u op gesprek. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website. Ook telefonisch mag u contact met ons opnemen. Of maak geheel vrijblijvend een afspraak zodat we het een en ander kunnen doorspreken. Ons bureau is goed en gemakkelijk te bereiken. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact