Skip to content

Wenspartner van FC Robinstijn

Wenspartner van FC Robinstijn

Talentscoutz is in de afgelopen jaren doorgegroeid naar een topspeler in de executive search markt. Onze topsportmentaliteit zorgt ervoor dat klanten en kandidaten op onze volledige inzet kunnen rekenen. De laatste jaren zijn goed voor ons geweest wat het mogelijk maakt om ook iets terug te geven.

Talentscoutz is na reeds jaren verbonden te zijn aan FC Robinstijn sinds kort officieel Wenspartner. FC Robinstijn is een goede doelen stichting die voetbal gerelateerde kinderwensen in vervulling laat gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. Denk hierbij aan: kinderen, die ernstig ziek zijn of zijn geweest, kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking en/of kinderen, die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven.

De metafoor sport, waar wij om bekend staan, is in deze samenwerking de verbindende factor. Zo hebben wij tijdens de recente voetbalwedstrijd PSV – Barcelona een mooie wens in vervulling kunnen laten gaan. Luco heeft op deze manier de kans gekregen om zijn idool Lionel Messi te ontmoeten. Deze dag was niet alleen voor Luco, maar voor iedereen die hierbij betrokken was, een dag met een gouden rand.

Het is voor ons een mooi een-tweetje om samen met FC Robinstijn mogelijkheden te creëren, juist voor diegene die dit het meeste nodig hebben. Wij zien belang in maatschappelijke betrokkenheid en raden dit anderen dan ook van harte aan. Als team staan wij samen sterk.

Wij dragen FC Robinstijn een warm hart toe.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact