Skip to content

Vacaturebank Eindhoven

Op onze site vind je o.a. onze vacaturebank Eindhoven. Hierin vind je alle vacatures in de omgeving Eindhoven. De vacatures in vacaturebank Eindhoven bieden u de kans rechtstreeks bij ons op de functie te solliciteren. Naar aanleiding van uw CV en motivatie ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk een bericht. Het is ook mogelijk om u in te schrijven als sales- en/of management talent. Echter, wij zijn geen uitzendbureau in Eindhoven en zullen te allen tijde uw CV en motivatie koppelen aan de mogelijkheden die wij op dat moment in onze vacaturebank Eindhoven hebben. Onze visie is zo dat we gericht mensen spreken als we ook echt concreet iets voor u kunnen betekenen. Dat is wat ons betreft het meest efficiënte. Dit in tegenstelling tot een sales uitzendbureau. Een sales uitzendbureau gaat vaak ook open het gesprek met u aan zonder direct iets voor u te kunnen betekenen. Ook anders dan een sales uitzendbureau of uitzendbureau in Eindhoven is dat wij alleen kandidaten spreken op afspraak. U kunt daarvoor contact met ons opnemen op telefoonnummer: 040-787 33 27.

Mocht u op basis van uw CV verder absoluut in het profiel passen van talenten die wij graag spreken en waarvoor wij in ons netwerk en klantenportefeuille vaak mogelijkheden hebben, dan houden we u graag in portefeuille. Zodra er interessante mogelijkheden in onze vacaturebank Eindhoven voor u langs komen, nemen we dan direct contact met u op en kunnen we concreet stappen maken in de richting van een mogelijke baan.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact