Skip to content

Strategische samenwerking met Talentscoutz

Strategische samenwerking met Talentscoutz

Per 1 februari jl startten Cliënt Interim Professionals en Talentscoutz Werving en Selectie uit Eindhoven een strategische samenwerking op het gebied van detachering en werving en selectie van ICT professionals.

Volgens de directie van beide ondernemingen een logische stap in een snel veranderende HRM-wereld.

Wendy van Keulen, directeur Interim Professionals: “Wij krijgen steeds vaker de vraag van onze klanten om naast tijdelijke invulling van vacatures ook mee te zoeken naar een meer permanente invulling. Hoewel we hier in het verleden wel eens wat zelf in gedaan hebben blijkt dit toch een geheel eigen vakgebied te zijn. Onze kracht ligt in het bemiddelen van tijdelijke vacatures op ICT gebied. We hebben dan ook actief gezocht naar een partner om deze aanvragen samen mee in te vullen.” Jeroen van Ganzenwinkel, directeur van Talentscoutz vult aan: “Maar ook omgekeerd is het geval. Niet al onze klanten hebben altijd behoefte aan een vaste invulling van een vacature en zoeken een tijdelijke oplossing.”

Beide bedrijven werken al een aantal jaren samen op het gebied van personeelsbemiddeling als het gaat om de invulling van eigen vacatures van Cliënt ICT Groep.

Indien u geïnteresseerd bent in het invullen van een vaste (ICT) vacature kunt u terecht bij Wendy van Keulen. Zij zal, samen met het team van Talentscoutz, zorgdragen voor de gepaste dienstverlening die u van Cliënt gewend bent.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact