Skip to content

SALES MANAGER Tilburg

Een toptalent als sales manager Tilburg

Een sales manager op vacaturebank Tilburg? U heeft toptalent nodig voor deze functie? Schakel dan Talentscoutz vandaag nog in. Wij zijn er voor zowel werving en selectie als voor executive search. Graag kijken wij naar de sportwereld hoe het werven van toptalent in zijn werk gaat. Als we bijvoorbeeld voetballers nemen, dan is het van enorm groot belang dat zij op de juiste plek worden gezet. De goede plek levert de hoogste prestaties op. Zo werken wij ook bij Talentscoutz. We zorgen voor winnende klanten en winnende kandidaten.

Expertise en drive belangrijk als het gaat om vervullen van vacature sales manager Tilburg

Een sales manager in Tilburg en omstreken moet zeker een bepaalde drive bezitten. Bij sales managers draait alles om presteren. Hiervoor hebben kandidaten bepaalde eigenschappen nodig. Tijdens het werven en selecteren kijken wij kritisch naar deze kenmerken. Welke eisen stellen wij zoals aan onze potentiele kandidaten? We willen een bepaalde mentaliteit en veel talent zien. Ook leervermogen, expertise en drive aijn belangrijk. Dit zijn uiteindelijk dezelfde kenmerken die een goede voetballer bezit. Deze toptalenten bieden wij u aan. Zij kunnen de vacature voor sales manager in Tilburg prima aan. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Een sales manager op vacaturebank Tilburg

Talentscoutz bemiddelt bij de vacature sales manager Tilburg. We verdiepen ons altijd met oprechte belangstelling in onze klanten en talenten. We gaan altijd voor een optimale aandacht. We streven naar maatwerk, zodat we perfect kunnen inspelen op de behoeften van klanten en kandidaten. We werken onafhankelijk en persoonlijk. Hierdoor zijn wij een zeer succesvolle speler die op een unieke manier werkzaam is binnen het werkgebied van werving en selectie. Wij hebben een eigen kantoor in Eindhoven, maar we werken door het hele land. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact