Skip to content

SALES MANAGER Nijmegen

Bij sales manager Nijmegen gaat het om prestaties

Zoek een sales manager op vacaturebank Nijmegen en omstreken bij Talentscoutz. Wij realiseren ons dat het bij sales managers om prestatie gaat. Hierop selecteren en werven wij dan ook onze talenten. Als recruiter zijn wij enorm bedreven om snel de juiste persoon te vinden. We mogen inmiddels vertrouwen op al heel wat jaren ervaring. Een groot voordeel is ook ons brede netwerk. Tijdens de werving en selectie gaan onze scouts enthousiast, ambitieus en kritisch aan het werk. Zeker bij de start zijn wij uitermate kritisch. Op deze manier werven en selecteren we alleen de beste mensen. Deze komen uiteindelijk in aanmerking voor de vacature van sales manager in Nijmegen en omgeving.

Bij uw vacature sales manager Nijmegen houden we rekening met uw wensen

Zoekt u een perfect in uw bedrijf passende sales manager Nijmegen? Talentscoutz zoekt toptalenten die naadloos aansluiten bij uw cultuur. Graag horen we ook gedetailleerd uw specifieke wensen. Zo kunnen we doelgericht scouten. Graag nemen wij de voetbalwereld als metafoor. Om punten te scoren, moeten je mensen op de goede plek staan. Zo is dat ook bij uw bedrijf. Wilt u presteren, dan moet u de goede mensen op de goede plek hebben. Hierin is Talentscoutz gespecialiseerd. Het is onze passie om ook voor u het juiste toptalent voor de job te vinden. Er blijven uiteindelijk drie kandidaten over voor de vacature van sales manager in Nijmegen. Deze komen bij u op gesprek. Dit is onze manier van werken bij werving en selectie. Bij onze executive search gaan we nog weer op een andere manier aan het werk. Dan blijft er uiteindelijk slechts een toptalent over dat bij u op gesprek komt.

Talentscoutz voor sales manager vacaturebank Nijmegen

U wilt een beroep doen op de professionele diensten van Talentscoutz bij uw vacature sales manager Nijmegen? Neem dan zeker contact met ons op. Heeft u nog vragen over onze tactiek, onze missie en visie, kijk dan eerst de korte video die u vindt op onze website. Deze zet duidelijk uiteen hoe wij te werk gaan. Ook mag u ons uiteraard altijd bellen of mailen. Of u verstuurt het contactformulier dat u vindt op onze site. Ons bureau bevindt zich in Eindhoven en is goed te bereiken. Vanuit heel Nederland mag u een beroep op ons doen. Wij werken volgens het principe van no cure no pay.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact