Skip to content

PSC | platform voor intermediairs Q1 2016 omzet +30%

PSC | platform voor intermediairs Q1 2016 omzet +30%

PSC, platform voor intermediairs groeit stevig. In het eerste kwartaal 2016 steeg de omzet met 30 procent.

De omzet van PSC | platform voor intermediairs blijft groeien.

PSC heeft het eerste kwartaal van 2016 afgesloten met een groei van 30% naar een omzet van € 15.5 miljoen (ten opzichte van het eerste kwartaal 2015).

De omzet van PSC blijft groeien om twee redenen. De intermediairs die reeds gebruik maken van het PSC platform groeien veel harder dan de markt. En er is wederom een groot aantal nieuwe intermediairs die kiezen voor de kwaliteit en efficiency van het PSC platform.

De visie van PSC is dat alleen met autonome groei de kwaliteit van de dienstverlening behouden kan blijven, en deze kwaliteit zal zorgen dat PSC het grootste platform van de branche blijft.

Focus
PSC, die haar exclusieve focus heeft op intermediairs, is sinds eind 2008 actief in de markt en behartigt backoffice belangen van honderden intermediairs. Iedere intermediair heeft zijn eigen backoffice consultant. Hierdoor wordt de backoffice consultant een collega op afstand en is de intermediair snel en doeltreffend geholpen.

Vooruitzicht
Ook dit jaar verwacht PSC een groei die significant hoger is dan de markt. PSC is het enige platform in de flexmarkt die zijn eigen software heeft. Begin 2016 is PSC begonnen met de uitrol van HelloFlex, geavanceerde en zeer gebruiksvriendelijke sourcing software voor haar intermediairs.

Bron: PSC, 6 april 2016

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact