Skip to content

Nieuwe Website Talentscoutz

Nieuwe Website Talentscoutz

Met trotst presenteren wij u de nieuwe website van Talentscoutz gemaakt door onze partner 2atwork www.2atwork.com

Middels Harold van der Horst en Twan van de Westerlo van 2atwork.com is in overleg met Talentscoutz de nieuwe website tot stand gekomen die voldoet aan de nieuwste standaards.
Hierin is ook goed samengewerkt met de Websitepromotor in de persoon van Joeri Spronck als specialistische partij gericht op het online internet marketing stuk.

De metafoor Sport komt meer dan ooit zichtbaar naar voren en de teksten zijn concreet en alles zeggend over onze positionering.
Er zal op de homepagina een top 10 van vacatures zichtbaar zijn die extra worden uitgelicht, een verwijzing naar de vacaturebank, een link naar de meest actuele nieuwsitems en de link naar de transferlijst van de meest recente transfers. Verder is de overige benodigde informatie uiteraard ook goed vindbaar.

2atwork.com dank voor jullie inspanningen en het wederom feilloos aanvoelen van onze wensen m.b.t. de positionering van Talentscoutz met de mooie nieuwe website als resultaat!
Talentscoutz
Raiffeisenstraat 11, 5611 CH Eindhoven
m: 06-106 33 141
t: 040-787 33 27
f: 040-787 33 28
info@talentscoutz.nl
www.talentscoutz.nl

 

 

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact