Skip to content

ManpowerGroup Solutions werkt met PeopleTicker, arbeidsmarkt analyse

ManpowerGroup Solutions werkt met PeopleTicker, arbeidsmarkt analyse

ManpowerGroup Solutions start de samenwerking met PeopleTicker, dat tools en berekeningen levert voor realtime arbeidskosten data-analyses.De samenwerking staat in het kader van ‘Total Talent Management’. PeopleTicker maakt een realtime vergelijking mogelijk van informatie uit big data over beloningen, facturen en tarieven. Klanten beschikken daardoor over een benchmark, waarmee ze kostenoptimalisatie kunnen realiseren.Groei gig economie dwingt tot data-analyse van arbeidskosten
John Sculley, voormalig topman van Apple, en nu topman van PeopleTicker, zegt hierover: “40 procent van de economie in de VS bestaat binnenkort naar verwachting uit de gig economie; die wordt bepaald door de beschikbaarheid van freelancers en zelfstandigen. Het belang van effectief gebruik van big data ten behoeve van arbeidskostenanalyse (procurement) neemt alleen maar toe.”

Bron: ManpowerGroup, 4 november 2016 en PeopleTicker

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact