Skip to content

Executive search sales

Bij executive search in sales gaat het om maatwerk, vertrouwen en vertrouwelijkheid. Elke opdracht wordt door ons strikt vertrouwelijk en op het allerhoogste niveau behandeld. Als executive search sales bureau voor sales en management zoeken wij het juiste talent voor de juiste plek. Door ons executive search sales bureau voor sales en management wordt altijd uniek sales talent gezocht!

Stel uw organisatie is op zoek naar een resultaatgerichte accountmanager via executive search in Eindhoven. In de sport te vergelijken met een goed scorende spits, bijvoorbeeld Ruud van Nistelrooy. Ruud staat echter bij een andere club in de spits, maar wij weten door ons uitgebreide netwerk dat een type Ruud van Nistelrooy ook bij andere clubs te vinden is en dat hij of zij openstaat voor een mooie transfer. Wij zetten ons vervolgens maximaal in om die goed scorende spits het komend seizoen bij u in de voorhoede te laten spelen.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact