Skip to content

Als supporter van FC Robinstijn heeft Talentscoutz gisteren genoten van de Magische Voetbalavond

Als supporter van FC Robinstijn heeft Talentscoutz gisteren genoten van de Magische Voetbalavond

In het Philips Stadion in Eindhoven werd een mooie avond georganiseerd voor het goede doel.

FC Robinstijn laat voetbal gerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden.

Denk hierbij aan: kinderen, die ernstig ziek zijn of zijn geweest; kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking; kinderen, die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven.

 

De avond werd gepresenteerd door Hélène Hendriks en Koert Westerman met aansprekende tafelgasten zoals; André Ooijer, Ruud Brood, Stijn Schaars, Glen helder, Marcel Meeuwis, Kika van Es en Myrthe Moorrees.

Maar met als hoogtepunt Cyriel die op een zeer vermakelijke wijze vertelde over zijn vervulde wens waar het allemaal uiteindelijk omgaat bij dit goede initiatief van FC Robinstijn.

Het programma werd afgesloten met een veiling van unieke voetbalitems. Waar Talentscoutz ook een van de clubs was die scoorde met een leuk voetbalshirt voor het goede doel

IMG_3633 IMG_3635 IMG_3632

 

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact