Skip to content

Werving selectie bureau sales

Talentscoutz zet hun werving en selectie in sales, naast managementposities, specifiek in op commerciële doelgroep functies. Wij richten ons op talenten met een specialisatie in sales en specifiek op toptalenten die behoefte hebben aan een vervolgstap in hun carrière. Daarnaast selecteren wij talenten die een bewuste keuze maken voor een nieuwe werkgever en voor ons werving selectie bureau in sales. Wij binden talenten aan onze organisatie en zien dan ook vaak dat onze talenten niet kiezen voor andere werving selectiebureaus in sales maar zich graag alleen aan onze dienstverlening verbinden.

Werving selectie bureau sales

Bij de werving en selectie van sales denken wij aan bijzondere specialisten en veelbelovende leiders met de potentie om door te groeien naar prestigieuze salesposities. De door ons werving selectie bureau in sales geselecteerde talenten en specifieke behoeften van onze klanten staan altijd centraal. Ons oog voor talent, ondersteuning, persoonlijke begeleiding en zicht op loopbaanontwikkeling maakt dat organisaties zich graag aansluiten op ons ‘netwerk van toptalent’ en niet bij andere werving selectiebureaus sales.

 

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact