Skip to content

WERVING EN SELECTIE Amsterdam

Talentscoutz voor werving en selectie in Amsterdam en omgeving

Zoekt u naar werving en selectiebureaus in Amsterdam en omstreken die waarmaken wat ze beloven? Dan moet u bij Talentscoutz zijn. Ons bureau richt zich op talenten die specifiek gespecialiseerd zijn in management en/of sales. Is dit ook uw doelgroep? Dan moet u absoluut bij ons zijn. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Of maak meteen een afspraak met ons. We zijn functiegespecialiseerd en tegelijkertijd ook branche overschrijdend. Op onze expertise kunt u helemaal vertrouwen. Waar wij ons specifiek op richten? Dat zijn toch wel voornamelijk de toptalenten. En dan met name degene die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière.

Ambitieuze toptalenten bij werving en selectiebureau Amsterdam en omgeving

Wij richten ons bij werving en selectie Amsterdam en omstreken met name op toptalenten. En dan het liefst de toptalenten die al een gedeelte van hun carrière hebben gemaakt. Mensen met een passie, met leervermogen, met doorzettingsvermogen en met ambitie. Deze talenten selecteren wij. Als deze toppers op zoek zijn naar een nieuwe werkgever, dan is dat in de meeste gevallen een hele bewuste stap. Wij werven en selecteren deze toptalenten. Ons netwerk is groot en ons aanbod ruim. Wij hebben ongetwijfeld ook voor u het juiste talent. We hanteren bij Talentscoutz overigens het no cure no pay principe.

Welke eisen stelt u aan werving selectiebureaus in Amsterdam en omgeving?

Zoekt u een werving en selectiebureau in Amsterdam en omstreken, dan stelt u hier ongetwijfeld eisen aan. Bij ons mag u rekenen op een persoonlijke en vertrouwelijke benadering. We verdiepen ons in uw cultuur en we vernemen graag uw wensen. Als we dit helder hebben, gaan we aan de slag met werving en selectie in en nabij Amsterdam. Vindt u het prettig als het bureau goed bereikbaar is? Wij zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Wilt u nog meer details over onze manier van werken? Bekijk het filmpje op onze site of bel ons voor meer informatie.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact