Skip to content

Verkoop vacatures

Talentscoutz kan een perfecte bijdrage leveren aan de invulling van uw verkoop vacature. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van talenten voor al uw verkoop vacatures. Wij werken efficiënt en concreet en weten elke keer weer te verrassen op de manier waarop wij onze talenten presenteren voor verschillende verkoop vacatures bij onze klanten. Wie een verkoop vacature vervuld moet zich op een goede manier kunnen presenteren bij onze klant! Wij vragen dan ook veel van onze talenten en bereiden hen tot in de puntjes voor. Van Talentscoutz kunt u dus een zeer gemotiveerde en serieuze kandidaat voor de mogelijke invulling van uw verkoop vacatures verwachten.

Uniek in onze dienstverlening is dat we een op maat, klantgericht kantoor zijn dat ingericht is om de werving en selectie van uw verkoop vacature uit handen te nemen. Dat betekend dat we puur voor de verkoop vacatures die onze klanten bij ons neerleggen de kandidaten werven & selecteren en de eerste gesprekken voeren zodat onze klanten exclusiviteit genieten van de kandidaten die we bij hun voor de verkoop vacatures voorstellen.

Verder hebben wij als Talentscoutz ruime ervaring in de topsport, sales & management en werving & selectie van verkoop vacatures en daardoor een groot netwerk die wij gebruiken om te komen tot de beste kandidaat voor onze klanten. Wij zijn daarnaast sponsor en business club member van zowel PSV als Helmond Sport om onze visie dichtbij onszelf te houden en optimaal uit te kunnen dragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact