Skip to content

Sales vacatures

Talentscoutz biedt een breed aanbod van sales vacatures aan. Wij hebben de mogelijkheden die aansluiten bij uw vaardigheden en ambities, variërend van startersfuncties tot senior sales vacatures. Overweegt u een overstap naar een baan in de sales of bent u een ervaren professional die op zoek is naar nieuwe uitdagingen? Wij bieden de perfecte mogelijkheden om te werken in de sales, die aansluiten bij uw vaardigheden en ambities. 

 

In onze sales vacatures staan verkooptechnieken en vaardigheden centraal. Bekijk ons aanbod voor de leukste banen, functies en werkzaamheden binnen sales. Wij geven informatie over de best betaalde sales banen, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw financiële doelen. U heeft een ruime keus aan vacatures voor sales medewerker en verschillende sales functies. Neem de verantwoordelijkheid voor het identificeren van nieuwe zakelijke kansen, het opbouwen van sterke relaties met klanten en het behalen van verkoopdoelstellingen. Bekijk ook onze vacatures voor B2B sales en technische sales om uw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Sales vacature Eindhoven

Bent u op zoek naar werk in Eindhoven? Ontdek onze diverse sales vacatures in Eindhoven en vindt de ideale baan in de sales die bij u past. Of u nu op zoek bent naar sales werk, een verkoop vacature, een sales baan of een leidinggevende rol, Eindhoven heeft voldoende mogelijkheden voor uw interesses. Zelfs voor ervaren sales managers zijn er boeiende vacatures beschikbaar waarbij u een sales team kunt leiden en motiveren.

 

Ontdek top sales vacatures in onze sales vacaturebank. Talentscoutz is een platform waar sales talents vacatures op kunnen vinden. Dit varieert van junior tot senior sales vacatures. Wij zijn de ideale sales vacaturebank voor iedereen die op zoek is naar de top sales vacature. Bekijk ons aanbod en vindt de perfecte sales vacatures op onze website. Verken de senior sales vacatures en ontdek uitdagende mogelijkheden om uw leiderschap en ervaring in te zetten voor het behalen van nieuwe successen

Verkoop buitendienst vacature

De verkoop buitendienst is een essentieel onderdeel van sales. De werkzaamheden omvatten het actief bezoeken van klanten, het opbouwen en onderhouden van relaties, en het direct verkopen aan klanten buiten het kantoor. Wanneer u op zoek bent naar vacatures in de verkoop buitendienst hoeft u niet verder te zoeken.

 

Onze sales buitendienst vacatures bieden u de kans om in dynamische sales functies te werken. Ontdek de diverse mogelijkheden om uw carrière naar een hoger niveau te tillen, door te solliciteren op onze gespecialiseerde sales buitendienst vacatures. Met een sales functie in de buitendienst kunt u uw talenten optimaal inzetten.

 

Een sales functie in de buitendienst biedt uitdagende en veelzijdige mogelijkheden voor ambitieuze professionals. Deze functies vereist uitstekende communicatieve vaardigheden, zelfmotivatie, en een proactieve houding. Het is van belang om flexibel te zijn in uw werkaanpak en om een sterk probleemoplossend vermogen te hebben. Verken onze vacatures voor de verkoop buitendienst en vind de ideale positie om uw carrière te bevorderen.

Vacatures verkoop binnendienst

Bij Talentscoutz zijn diverse sales vacatures beschikbaar, waaronder vacatures voor verkoop binnendienst. Dit is de afdeling binnen een bedrijf die zich bezighoudt met het ondersteunen van de verkoopactiviteiten vanuit het kantoor. Medewerkers op de verkoop binnendienst zijn verantwoordelijk voor taken zoals orderverwerking, klantenservice, offertebeheer, en het opvolgen van leads. De vacatures voor deze inside sales verwijzen naar verkoopactiviteiten die plaatsvinden via communicatiekanalen zoals telefoon, e-mail, of online chat, zonder fysiek contact met de klant.

 

Bent u op zoek naar een uitdagende functie in de sales voor de binnendienst? Wij hebben diverse vacatures beschikbaar voor inside sales medewerkers. Onze sales binnendienst vacatures bieden medewerkers een dynamische werkomgeving waarin communicatieve- en verkoopvaardigheden worden ingezet. Ondersteun klanten en behaal uw targets.

 

Verken de vacatures voor de sales binnendienst en ontdek de mogelijkheden om uw carrière in de sales te laten groeien. De vacatures voor verkoop medewerker vragen om uitstekende communicatieve vaardigheden, een klantgerichte instelling, en het vermogen om zelfstandig te werken. Ongeacht uw ervaringsniveau hebben we passende sales vacatures beschikbaar, of u nu op zoek bent naar mogelijkheden in B2B sales, technische sales, verkoop buitendienst, of inside sales.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact