Skip to content

Salesrecruiters

Als sales recruiter is Talentscoutz uitstekend in staat snel de wegen te bewandelen om concreet te komen tot een geschikte kandidaat. Dankzij ervaring, kennis en inzichten scouten onze salesrecruiters, op een ambitieuze, strategische, enthousiaste en creatieve manier het ideale toptalent voor de juiste positie. Verder zijn onze salesrecruiters in staat om onze klanten vergaand te adviseren op het gebied van sales. Zo zijn wij niet alleen de scout maar ook de kennis- en vertrouwensrelatie die meekijkt en denkt over het optimaliseren van het verkoopproces en het gewenste resultaat.

Salesrecruiters

Net zoals in de sport, gaat het in sales om de prestatie waarbij talent, mentaliteit, leervermogen, expertise en drive kernwoorden zijn. Wij richten ons sales recruitment resultaatgericht in op deze specifieke eigenschappen en competenties die uiteraard exact aansluiten bij de cultuur en wensen van onze klanten. Verder hebben wij als sales recruiter ervaring in de topsport en sales en daardoor een groot netwerk die wij gebruiken in ons sales recruitment om te komen tot het beste talent voor onze klanten. Wij zijn daarnaast sponsor en business club member van zowel PSV als Helmond Sport.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact