Skip to content

SALES RECRUITMENT AMSTERDAM

Een geschikte kandidaat via sales recruitment Amsterdam

Ons sales recruitmentbureau in Amsterdam en omgeving vindt ongetwijfeld ook voor uw organisatie te beste kandidaat. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring op dit terrein. Veel kennis en inzicht is bij ons aanwezig. We scouten op strategische en enthousiaste wijze het meest ideale toptalent voor de juiste positie. Onze creativiteit speelt hierbij ook een grote rol. Onze sales recruiters zijn enorm gedreven en ambitieus. Ze zijn pas tevreden als ze de juiste persoon voor de juiste plek hebben gevonden. Talentscoutz werkt volgens het principe van no cure no pay. Kom eerst eens vrijblijvend langs bij ons in Eindhoven. We nemen graag alle tijd voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact op met sales recruitment bureau in Amsterdam en omgeving

Voor sales recruitment Amsterdam en omgeving bent u bij Talentscoutz op de juiste plek. Onze recruiters zijn uitstekend in staat om u als klant te adviseren op het gebied van sales. Naast de functie van scout kunnen we voor u dus ook als vertrouwenspersoon fungeren. We blijven continue op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Tel daar onze ervaring bij op en u begrijpt dat wij u op een professionele manier kunnen adviseren. We werken altijd onafhankelijk. Een persoonlijke benadering vinden wij het beste werken. Talentscoutz werkt functiegespecialiseerd en branche overschrijdend. Interesse in onze mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze contactgegevens staan vermeld op onze website.

Wij houden prestaties in de gaten bij sales recruitmentbureau Amsterdam

Ons sales recruitment bureau Amsterdam en omgeving gebruikt vaak de sport als metafoor. In sales gaat het om prestaties. Bij voetbal is dat niet anders. Het belangrijkste doel van de speler is scoren en winnen. Zo is dat ook bij sales. We werven en selecteren daarom aan de voorkant bijzonder kritisch. We focussen ons op talent, mentaliteit, expertise, leervermogen en een enorme drive. Alleen toptalenten maken bij ons een kans. Uiteraard houden we nauwlettend in de gaten of een eventuele kandidaat past bij uw wensen en cultuur. Als sales recruiter hebben wij veel ervaring in de topsport en sales. Ons grote netwerk komt ons vaak goed van pas om in ons sales recruitment het beste talent te scoren. We zijn sponsor van zowel PSV als Helmond Sport.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact