Skip to content

SALES MANAGER Rotterdam

Neem contact op met werving bureau voor sales manager Rotterdam en omstreken

Een vacature voor een sales manager plaatst u op vacaturebank Rotterdam. Talentscoutz is de ideale plek als u een capabele sales manager zoekt. Wij zijn een werving- en selectiebureau. Gevestigd in Eindhoven, maar we werken door heel Nederland. Naast werving en selectie kunt u ons ook inschakelen voor executive search. We richten ons voornamelijk op sales- en managementtalenten. Voor de vacature sales manager Rotterdam bent u dus bij ons aan het juiste adres. Talentscoutz werkt branche overschrijdend en functiegespecialiseerd.

Wervingsbureau voor vacature sales manager Rotterdam

Om een toptalent te vinden voor uw functie van sales manager Rotterdam moet u bij Talentscoutz zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van sales functies. Ook voor managementfuncties kunt u gebruikmaken van onze expertise. Ook worden wij vaak ingeschakeld bij de persoonlijke ontwikkeling van mensen. En graag denken we ook mee als het gaat om de ontwikkeling van uw organisatie. We hebben inmiddels al heel wat jaren ervaring. Maak gebruik van het betrouwbare advies van Talentscoutz. Persoonlijk, enthousaist en onafhankelijk. Altijd precies voor u op maat gesneden.

Een sales manager op vacaturebank Rotterdam

De vacature sales manager Rotterdam is bij ons in goede handen. Bij onze manier van werken gebruiken we sport als metafoor. Zou houden we onze visie dichtbij onszelf en kunnen we deze tegelijkertijd optimaal uitdragen. In de sport zijn talent, mentaliteit, drive, leervermogen en expertise erg belangrijk. Deze kenmerken zoeken wij ook tijdens het selecteren en werven van toptalenten. U zoekt toptalent voor de vacature van sales manager in Rotterdam en omgeving? Neem contact op met Talentscoutz.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact