Skip to content

Sales functies

Door Talentscoutz wordt naar de beste talenten voor de mooiste sales functies gezocht. Wij bemiddelen vanuit Eindhoven tussen bedrijven en talenten in heel Nederland. Voor verschillende salesfuncties of een salesfunctie is Talentscoutz het juiste adres. Graag zorgen wij voor een optimale invulling van uw ideale sales functie!

Als u op dit moment werkzaam bent in een salesfunctie zijn wij een onafhankelijke en persoonlijk partij die in staat is vergaand te adviseren op het gebied van uw carrière en sales functies. Zo zijn wij niet alleen de tussenpersoon, maar ook de vertrouwens- en kennisrelatie die meedenkt en -kijkt over het optimaliseren van uw carrière en de gewenste carrièrestap. Wij gaan hierover, naast het bespreken van uw profiel en de gewenste sales functie, graag met u het gesprek aan. Met een gedegen advies gaan we bekijken in welke sales functies en bij welke organisaties u uw kwaliteiten en unieke talenten het beste kunt inzetten.

Onze drive bestaat uit groei, ambitie en kwaliteit van organisaties en mensen. Ons zicht op de geschikte salesfuncties en ons oog voor talent maakt ons de beste scouts voor het invullen van de ideale sales functie en hebben wij verschillende sales functies op maat in portefeuille.

Onze medewerker helpen u graag voor de meest passende sales functie! Maak een afspraak op ons kantoor in Eindhoven voor meer informatie.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact