Skip to content

Sales banen

Talentscoutz zoekt naar de beste spelers voor de mooiste sales banen. Vanuit Eindhoven bemiddelen wij tussen talenten en bedrijven in heel Nederland. Voor sales banen en sales werk bent u bij Talentscoutz aan het juiste adres. Wij verzorgen een optimale sales baan!

Ook als u op dit moment sales werk heeft zijn wij een persoonlijk en onafhankelijke partij die in staat is vergaand te adviseren op het gebied van sales banen en uw carrière. Zo zijn wij niet alleen de intermediair, maar ook de kennis- en vertrouwensrelatie die meekijkt en -denkt over het optimaliseren van uw loopbaan en de gewenste stap. Naast het bespreken van uw CV en de gewenste sales baan gaan we hierover graag met u het gesprek aan. Met een advies op maat gaan we kijken bij welke organisaties en in welk sales werk u uw talenten en unieke kwaliteiten het beste kunt ontplooien.

Wij worden namelijk gedreven door kwaliteit, groei en ambitie van mensen en organisaties. Ons oog voor talent en ons zicht op de geschikte sales banen maakt ons de beste scouts voor de invulling van uw ideale sales baan en beheren wij verschillende sales banen op maat.

Maak een afspraak op ons kantoor in Eindhoven voor meer informatie. Onze scouts helpen u graag voor de perfecte sales baan!

Stel uw organisatie is op zoek naar een resultaatgerichte accountmanager via executive search in Eindhoven. In de sport te vergelijken met een goed scorende spits, bijvoorbeeld Ruud van Nistelrooy. Ruud staat echter bij een andere club in de spits, maar wij weten door ons uitgebreide netwerk dat een type Ruud van Nistelrooy ook bij andere clubs te vinden is en dat hij of zij openstaat voor een mooie transfer. Wij zetten ons vervolgens maximaal in om die goed scorende spits het komend seizoen bij u in de voorhoede te laten spelen.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact