Skip to content

SALES BANEN Eindhoven

De mooiste sales banen Eindhoven

U wilt een sales baan vinden in Eindhoven en omgeving? Dan bent u bij Talentscoutz op de juiste plek. Ons kantoor bevindt zich in Eindhoven, dus u kunt snel en gemakkelijk even bij ons langskomen. We zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Woont u zelf in Eindhoven, dan kunt u uiteraard ook lopend of met de fiets komen. Graag plannen we een afspraak met u in en bespreken we wat we voor u kunnen betekenen. De beste spelers voor de mooiste sales banen vindt u bij Talentscoutz.

Bemiddelen voor banen sales Eindhoven

Voor de bemiddeling van sales banen Eindhoven moet u bij Talentscoutz zijn. We bemiddelen tussen bedrijven en talenten in heel Nederland. Voor sales werk en sales banen in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken branche overschrijdend en onafhankelijk. Altijd zoeken we naar de beste speler voor de beste plek. In de meeste gevallen resulteert dit in een optimale transfer. Zowel de kandidaat als de klant komen als winnaar uit dit traject. Wij werken volgens het no cure no pay systeem.

Een sales baan vinden in Eindhoven en omgeving

Heeft u op dit moment werk en zoekt u naar banen in de sales in Eindhoven en omstreken? Ook dan bent u van harte welkom bij ons. We zijn een onafhankelijke partij. Graag adviseren wij u op een persoonlijke manier op het gebied van uw carrière. Zoekt u een andere werkgever? Bent u geïnteresseerd in een sales baan in Eindhoven? Als u denkt dat uw CV aansluit bij onze wensen, dan komen we graag zo snel mogelijk met u in contact. Talentscoutz is altijd op zoek naar toptalent. Zeker als u al een aantal jaren ervaring hebt in de sales, willen wij u graag leren kennen. Kijk op onze website om te kijken of u de kenmerken bezit die wij verwachten van onze kandidaten. Graag geven we u een advies op maat. Als we een match hebben, kijken we bij welke organisatie en in welke sales baan u uw talenten kunt ontplooien. Talentscoutz wordt gedreven door ambitie en kwaliteit van organisaties en mensen. Maak vandaag nog een afspraak met ons.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact