Skip to content

Recruitment Amsterdam

Optimale transfer is onze tactiek bij recruitment Amsterdam en omstreken

Ons recruitmentbureau in Amsterdam en omstreken verzorgt een optimale transfer. Deze tactiek van Talentscout is zowel doeltreffend als simpel tegelijk. Wij werken hierbij functiegespecialiseerd en branche overschrijdend. Voor bemiddeling van sales- en managementtalent moet u bij ons zijn. Om welke branche het ook gaat. Wij beschikken dankzij ons grote aanbod en brede netwerk gegarandeerd over de juiste kandidaat. Uiteraard inventariseren we eerst uw faciliteiten en wensen. Daarna zoeken we het juiste toptalent en brengen u hiervan snel op de hoogte.

No cure no pay bij recruitment bureau Amsterdam en omgeving

Kiest u voor een recruitment in Amsterdam en omstreken voor de kwaliteit van Talentscoutz? Dan profiteert u van ons no cure no pay systeem. Graag brengen we u in contact met het juiste talent. Wij gebruiken bij ons recruitment executive search en werving & selectie opdrachten. Alles is erop gericht om het juiste talent op de juiste plek te brengen. En dat niet voor een beperkte tijd, maar we houden zeker de houdbaarheid en continuïteit in de gaten. Dit is tenslotte voor beide partijen het beste.

Neem contact op met ons recruitmentbureau in Amsterdam en omstreken

Ons recruitment bureau in Amsterdam en omgeving komt graag met u in contact. Hebben we uw wensen, eisen en bedrijfscultuur helemaal helder, dan zoeken we naar de juiste match. We kijken naar de specifieke competenties en eigenschappen van de talenten die we in ons aanbod hebben. U mag vertrouwen op onze klantgerichte benadering. U kunt het zoeken van toptalent volledig uit handen geven en u richten op uw prioriteiten. We werven alleen kandidaten voor de aanvragen die u doet. Na de eerste selectie zullen wij ook de eerste sollicitatiegesprekken verzorgen. Dit scheelt u veel kostbare tijd. Uiteindelijk ontmoet u alleen die kandidaten die echt passen bij uw wensen en faciliteiten. Bij werving en selectie ontvangt u 3 kandidaten en bij executive search slechts een.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact