Skip to content

Sales talent / management talent

Door Talentscoutz wordt naar management talent en sales talent gezocht op MBO, HBO en WO-niveau met minimaal drie jaar werkervaring in de sales- en/of managementbranche. Wij werken graag met mensen die zich onderscheiden door persoonlijkheid, capaciteiten, drive, ambitie en talent. Sales talent en management talent, die behoefte hebben aan een vervolgstap in hun carrière en daarin een bewuste keuze maken voor een nieuwe werkgever.

Ook als er niet direct behoefte is aan een carrièrestap, delen wij graag onze kennis van loopbaanontwikkeling en ons zicht op de arbeidsmarkt met veelbelovende leiders of bijzonder management talent en/of sales talent. Wij denken dan aan specialisten met gedegen managementervaring of sales talent en/of management talent die de potentie hebben om door te groeien naar een prestigieuze sales en/of management positie.

Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan wordt u, als sales talent of management talent, gezocht! Solliciteer nu op één van onze vacatures of schrijf u in via een open sollicitatie!

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact