Skip to content

Management functies

De beste spelers voor de mooiste management functies zijn bij Talentscoutz aan het juiste adres. In heel Nederland bemiddelen wij tussen kandidaten en organisatie vanuit ons kantoor in Eidnhoven. Wie een managementfunctie en verschillende managementfuncties zoekt heeft aan Talentscoutz een betrouwbare partner. Voor een optimale invulling van uw ideale management functie kan Talentscoutz u verder vergaand adviseren.

In het geval u op dit moment werkzaam bent in een managementfunctie zijn wij een betrokken en serieuze partij die in staat is advies te geven op het gebied van management functies en uw loopbaan. Wij coachen u graag zodat u de gewenste stap kunt maken in uw carrière. Naast het bespreken de gewenste management functie gaan we over uw verdere mogelijkheden graag het gesprek met u aan. Uiteraard zullen we ons in eerste instantie focussen in welke management functies en bij welke organisaties u uw competenties en unieke persoonlijkheden het beste kunt gebruiken.

De geschikte managementfuncties hebben wij snel en concreet voor u in kaart. Uw ideale management functie is bij Talentscoutz niet ver weg meer omdat wij beschikken over een groot bestand aan verschillende management functies.

Maak een afspraak op ons kantoor in Eindhoven voor meer informatie. Uiteraard adviseren onze medewerkers u graag voor de perfecte sales functie!

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact