Skip to content

Detacheringsbureau Eindhoven

Talentscoutz kan uiteraard ook een rol spelen in de detachering in sales. De invulling voor tijdelijke capaciteitsbehoeftes in sales kan door middel van een detacheringsconstructie worden gerealiseerd. Wij zijn van nature geen detacheringsbureau in Eindhoven maar leveren op een dermate manier maatwerk aan onze klanten dat we desgewenst ook detachering in sales kunnen aanbieden. Via onze betrouwbare partner in payrolldiensten kunnen wij verschillende vormen van projectcontracten en detachering in sales voor onze klanten verzorgen.

Detachering Eindhoven

Op het gebied van detachering in sales zijn wij niet gebonden aan de regio. Ook als detacheringsbureau Eindhoven kunnen wij onze activiteiten landelijk inzetten. Het grote voordeel hiervan is dat onze klanten snel de juiste persoon op de juiste plaats hebben waardoor de bedrijfsvoering geen vertraging oploopt. Wij zijn als detacheringsbureau vanuit Eindhoven flexibel en bieden contracten aan op maat. Zo zijn wij bijvoorbeeld in staat om, naast detachering in sales, ook een overname constructie aan te bieden. Onze klanten betalen een uurtarief gedurende een vooraf te bepalen aantal uren dat ons talent bij hen werkt. Na deze periode is een kosteloze overname mogelijk.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact