Skip to content

Adecco Group en GTCR melden fusie Beeline en IQNavigator

Adecco Group en GTCR melden fusie Beeline en IQNavigator

Adecco Group en GTCR (investeringsmaatschappij) kondigen de fusie aan van Beeline en IQNavigator

Beeline en IQNavigator zijn aanbieders van Vendor Management Systemen.(VMS)

Met de fusie ontstaat wereldwijd de grootste, meest uitgebreide onafhankelijke technologie provider voor workforce management. Doug Leeby is benoemd tot Chief Executive Officer van de nieuwe gezamenlijke onderneming.

Investering in complexe workforce technologie
“Deze fusie is een spannende noodzakelijke stap voor het volgende level van onze technologie voor workforce management. Wij beheren op dit moment meer dan $ 40 miljard spend van klanten in meer dan 100 landen. Deze klanten blijven werken op hun bestaande Beeline en IQNavigator platforms, maar krijgen meteen ook toegang tot de aanvullende diensten en expertise en de verdere verbetering van de oplossingen, zodat zij er nu en in de toekomst van profiteren.”

Vendor Management Systems (VMS) zijn gericht op het optimaliseren van inkoop en beheer van personeel en de inkoop van complexe diensten. VMS-oplossingen kunnen worden ingezet door bedrijven hetzij rechtstreeks, hetzij door middel van samenwerking met een Managed Service Provider (MSP). Klanten en MSP-partners zullen profiteren van verbeterde oplossingen dankzij de fusie van Beeline en IQNavigator.

GCTR, de investeerder achter IQNavigator, kocht in november nog RevSpring aan, een ‘multichanel billing and communications system’, voornamelijk actief in de ZorgsectorLees meer

Bron: Adecco Group, 13 december 2016, IQN

De overname sluit aan bij de wereldwijde trend.
Randstad heeft afgelopen jaar vacaturesite Monster overgenomen, vanwege Monster’s wereldwijde database en met het doel te investeren in de technologie voor nieuwe koppelingen ten behoeve van workforce management.

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact