Skip to content

ACCOUNTMANAGER EINDHOVEN

Talentscoutz is er voor werving en selectie van accountmanager Eindhoven en omgeving

Voor uw vacature accountmanager Eindhoven en omstreken moet u bij Talentscoutz zijn. Zoekt u een vacature of heeft u een vacature? In beide gevallen bent u bij ons exact op de goede plek. Wij kunnen veel voor u betekenen. Voor beide partijen is het goed om kennis te nemen van onze tactiek. Deze zorgt namelijk voor zowel winnende klanten als winnende kandidaten.

Op nauwkeurige wijze scouten bij vacature accountmanager Eindhoven

Voor een accountmanager op vacaturebank Eindhoven moet u bij ons zijn. Wij gaan op dezelfde manier te werk als scouts in de voetballerij. Wij hebben inmiddels veel inzichten, kennis en ervaring. Daardoor scouten we op een creatieve en strategische manier het ideale toptalent voor de accountmanager vacature. Enthousiasme speelt bij ons een grote rol. We hebben een grote passie voor ons werk. We doen er alles aan om zowel de klant als de kandidaat te laten winnen. Bij ons geldt no cure no pay.

Neem contact op voor informatie over kandidaat voor accountmanager vacaturebank Eindhoven

Wij zoeken resultaatgericht naar de meest passende accountmanager Eindhoven en omgeving. Dankzij ons ruime aanbod en ons grote netwerk vinden we al snel de juiste kandidaat. We selecteren op onder meer expertise, leervermogen, talent en mentaliteit. Heeft u een vacature? U wilt toptalent? Wij sluiten graag aan bij uw bedrijfscultuur. Ook willen we graag tot in de details uw wensen horen. Op die manier scouten we resultaat- en doelgericht naar het juiste toptalent. U bent benieuwd hoe wij precies te werk gaan? Wij vertellen er in een persoonlijk gesprek graag meer over. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website. Hier ziet u ook de vacatures. Vul zeker ook het formulier op de site in als u contact met ons wilt. Wij laten snel van ons horen.

 

Over TalENTSCOUTZ

Talentscoutz is een werving, selectie en executive search bureau van en voor sales-, management-, (werktuig)bouwkundige en technische talenten.

Volg ons

Contact